Scribbler

Scribbler 3d pennen

Het is misschien een beetje verwarrend, maar eigenlijk zijn de 3d pennen met het merk Scribbler gemaakt door MyRiwell en hebben ze voor de export naar Amerika en Duitsland de merknaam Scribbler gehanteerd. Onder MyRiwell hebben wij de nieuwste 3d pen al beschreven. Hier zullen we ingaan op de Scribbler 3d pen versie V1, V2 en V3.

 

Drie generaties Scribbler

De Scribbler V1 was de eerste 3d pen die onder deze naam door MyRiwell op de markt werd gebracht. De pen bevat de standaard functies: de snelheid is instelbaar evenals de temperatuur.
De tweede versie, de Scribbler V2, is uitgevoerd met een Led display. Deze pen is voor zowel ABS als PLA filament geschikt, terwijl dat bij de V1 niet het geval was, daar was alleen ABS voor geschikt. Op het display kan je ook aangeven welke soort filament je wilt gaan gebruiken.
De nieuwste Scribbler, de V3, heeft een ergonomische vorm en ligt daardoor prettig in de hand. De pen weegt 50 gram. De gehele 3d pen bestaat uit plastic op de nozzle na. De nozzle is de punt dat het filament laat smelten. Deze is van keramiek en eenvoudig te vervangen.
Uiteraard kan met ABS evenals met PLA filament worden gewerkt. De doorvoersnelheid is instelbaar in 6 verschillende standen.
De Scribbler pennen zijn verkrijgbaar in hippe kleuren.

 

Scribbler vs. MyRiwell

Als je op Google zoekt naar Scribbler kom je dus al snel terecht bij het merk MyRiwell. Het is ons niet bekend hoe de garantievoorwaarden bij Scribbler zijn geregeld. Ook weten we weinig over service en support op dit product. Bovendien zijn er grote prijsverschillen, wat zeker dus een aandachtspunt is.

Scribbler Video