Merken 3d pennen

Uiteenlopen merken voor 3D pennen

Er worden verschillende merken 3d pennen aangeboden en er zullen er in de toekomst nog meer bijkomen. De allereerste 3d pen die er op de markt kwam was de 3Doodler printerpen. Een log exemplaar dat desondanks deed wat hij moest doen, want je kon er best goed mee tekenen. Inmiddels heeft 3Doodler een nieuwe versie 3d pen op de markt gebracht die voldoet aan de eisen van nu.
 

De meeste 3d pennen worden gefabriceerd in China én worden onder verschillende merknamen over de hele wereld verkocht. Dat maakt het soms wel lastig, want eenzelfde pen kan dus onder verschillende namen worden verkocht. Een voorbeeld is de MyRiwell. Deze pen wordt onder de namen Freesculpt en Velleman in Duitsland verkocht. In Amerika heeft deze exact dezelfde pen Scribbler. Goedkope3dpen brengt deze pen onder zijn eigen naam op de markt.
 

Er zitten soms aanzienlijke verschillen tussen de pennen, zowel in ontwerp als in kwaliteit. Sommige merken hebben slechts keuze uit één of twee pennen, zoals bijvoorbeeld de Colido. Anderen hebben een ruimer assortiment. Wil je echt weten welke pen het beste bij jou past, dan raden we je aan de merken even door te lopen.
 

Wat prijs betreft vind je op deze website de scherpst geprijsde 3d pennen van goede kwaliteit. Bovendien hebben wij gelet op support en garantievoorwaarden. Ook belangrijk is het dat de leverancier Nederlandstalig is, net als de handleiding. Want dat ontbreekt er nog weleens aan bij sommige merken.
Ook hebben wij gekeken naar de levertijden en de beoordelingen.
 

Heb je een pen op het oog, kijk dan bij een leverancier die veel informatie over de pen op zijn website verstrekt. Bijvoorbeeld welke kleuren filament ze aanbieden, of ze voorbeelden van 3d modellen geven of tips over het gebruik. Het beste is de pen te kopen bij een leverancier die alleen maar 3d pennen verkoopt. Zo weet je dat je te doen hebt met een expert die je met raad en daad kan bijstaan.