Aanbiedingen 3d pennen

Zoals je al hebt kunnen lezen, is er veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende merken 3d pennen. Er zijn 3d pennen op de markt die ronduit gevaarlijk zijn en ondeugdelijke materialen in de pen verwerken. Het is dan ook erg belangrijk dat je let op de aanwezigheid van een CE-keurmerk. Dit kan je veel ellende besparen, zoals spontaan ontploffende adapters.
 

De keuze dient dus niet alleen te worden bepaald door de prijs, maar ook door de kwaliteit van de pen. Daarnaast letten we op de service van de leverancier, de levertijd en de bereikbaarheid en tenslotte de garantie.
 

Het is aan te bevelen filamenten te kopen bij de leverancier waar je ook je 3d pen aanschaft (of hebt aangeschaft). Op deze manier weet je zeker dat het betreffende filament uitstekend geschikt is voor de pen. Let vooral op het materiaal van het filament: ABS of PLA. Er zijn 3d pennen die alleen werken met ABS, met alleen PLA of 3d printerpennen waarbij je met beide filamentsoorten kunt werken. Reinigingsfilament is voor pennen die zowel met ABS als PLA kunnen werken.
 

Tot slot; er zijn ook bijzondere filamenten te koop zoals ‘glow in the dark’ filament dat licht afgeeft in het donker of bijvoorbeeld woodfill, een filament dat de uitstraling heeft van hout. Overtuig jezelf eerst dat jouw pen geschikt is om deze soorten te kunnen gebruiken. Zo voorkom je storingen of zelfs schade.

 

De beste prijs/kwaliteit aanbiedingen van 3d pennen en filamenten vind je hieronder.

3d Pennen

3d Pennen

Alle aanbiedingen 3d Pennen op een rijtje


AANBIEDINGEN 3D PENNEN

filamenten

filamenten

Alle aanbiedingen voor Filamenten op een rijtje


AANBIEDINGEN FILAMENTEN